startline
kézműves foglalkozás alkotó napok nemcsak Jobb agytekés
rajztanítás
galéria lakberendezés kiállításrendezés krea-túra Görögország kiállításajánló újrahasznosítás letölthető könyv szülőszoba színválasztási segédlet Partnerek

Kiállításrendezés

 Kereskedelmi kiállítások tervezése és kivitelezése igen nagy erőbedobást igényel, de megéri. Mindig nagyon rövid idő alatt kell felépíteni, installálni és dekorálni, mert a kiállítónak súlyos összeg a hely bérlése. Ezért óriási érzés, hogy a káoszból attraktív rendet varázsolhatunk.

Az építés idején nagy az összefogás, bármennyire alkalmi munkatársak is vagyunk, ez teszi minden erőfeszítés dacára élvezetessé a napi 12-16 órás hajtást.

A munka menetéről kb. 2 órás etapokra lebontott ütemtervet szoktam csinálni magamnak. Ez enyhíti a feszültséget, amit az időből kifutás veszélye kelt, ha nagy lemaradás mutatkozna, időben plusz segítséget vonhatunk a munkamenetbe, vagy elhagyhatunk lényegtelenebb részleteket. Erre talán azért nem volt még szükség, mert az előzetes átgondolás révén reális tervet készítünk. Minden előkészíthetőt elő is készítünk, a problémás pontokat átbeszéljük.

Ezzel együtt mindig adódnak nem várt nehézségek, áramszünet, szerszám, vagy anyaghiány, ezért a rögtönözésre is időt kell biztosítani.

A kiállító sikere kicsit mindig a tervezőé-kivitelezőé is.

Levelek a fényben
mágnesezhető vakolat